Mainos
Mainos

Kaksi matkustajakonetta törmäsi Intiassa

Kaksi matkustajakonetta törmäsi tänään toisiinsa Intian ilmatilassa lähellä pääkaupunkia Delhiä. Intian uutistoimiston PTI:n mukaan 350 ihmisen uskotaan saaneen surmansa.

Turmassa osallisina olivat Saudi-Arabian lentoyhtiön Boeing 747 -jumbojetti ja Kazakstanin lentoyhtiön matkustajakone. Turma sattui vajaat sata kilometriä Delhistä länteen Haryanan osavaltion yllä seitsemän aikaan illalla paikallista aikaa.

Silminnäkijät kertoivat nähneensä alas putoavan tulipallon, jonka ääriviivoista he pystyivät päättelemään sen lentokoneeksi. Viranomaisten mukaan toiveita eloonjääneistä ei juuri ole.

Saudiarabialainen jumbojetti oli tiettävästi noussut Delhin kansainväliseltä lentokentältä neljännestuntia aiemmin. Dhahraniin ja Jeddaan matkalla olleessa koneessa oli 312 matkustajaa ja miehistön jäsentä.

Kazakstanilaisen koneen uskottiin olleen tyyppiä TU-154, jossa oli 29 matkustajaa ja kymmenen hengen miehistö. Se oli tulossa Kazakstanista.
(STT-Reuter)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme