Mainos
Mainos

Kaksi Nairobin ostoskeskusvaltaajaa surmattu

Kenian joukot ovat hyökänneet Nairobissa vallattuun ostoskeskukseen ja ottaneet haltuunsa kaikki sen kerrokset, kertovat maan viranomaiset. Sisäministeri Joseph Ole Lenkun mukaan sotilaat ovat surmanneet tänään kaksi ostoskeskukseen hyökänneistä henkilöitä. Lisäksi yksi hyökkääjä sai surmansa lauantaina.

Loput hyökkääjistä ovat viranomaisten mukaan pakosalla yhä ostoskeskuksen tiloissa. Lenkun mukaan terroristeilla ei ole mahdollisuutta paeta.

On epäselvää, onko ostoskeskuksessa yhä panttivankeja. Viranomaiset uskovat kuitenkin mahdollisten panttivankien määrän olevan hyvin vähäinen

Yli 60 henkilöä* on saanut surmansa sen jälkeen kun al-Shabaab-järjestöön kuuluvat miehet valtasivat Nairobissa sijaitsevan ostoskeskuksen lauantaina.

Taltiointi CNN:n suorasta lähetyksestä

Katsomo-video ei ole saatavilla

(MTV3 – Reuters)

* Korjattu, kuolleiden määrästä on liikkunut erilaista tietoa. Viimeisimmän Kenian Punaisen Ristin tiedon mukaan surmansa saaneita olisi ainakin 62.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme