Mainos
Mainos

Kaksi pakolaista yritti hirttää itsensä keskellä Ateenaa

Kaksi pakolaismiestä yritti itsemurhaa tilapäisellä pakolaisleirillä Ateenaan keskusaukiolla, kertoo brittilehti The Telegraph.

Miehet yrittivät hirttää itsensä, kun turhautuminen rajojen sulkemista kohtaan kasvaa. Valtionrajojen sulkeminen on saartanut kymmenet tuhannet pakolaiset Kreikkaan.

Miehet vaipuivat tajuttomuuteen kauhistuneiden sivustaseuraajien edessä. Muut pakolaiset ja vapaaehtoiset ryntäsivät kuitenkin yrityksen väliin ja soittivat paikalle ambulanssin.

Molemmat 25-vuotiaiksi kuvaillut miehet vietiin sairaalaan, kertoo kreikkalainen uutissivusto in.gr. Miesten kansallisuuksia ei ole vahvistettu, mutta toisen heistä on kerrottu olevan pakistanilainen.

Yli 20 000 pakolaista ja maahanmuuttajaa on löytänyt itsensä saarroksista Kreikasta, kun Balkanin maiden rajoja on suljettu. Noin 100 turhautunutta henkilöä on perustanut tilapäisen pakolaisleirin keskelle Ateenaa protestina rajojen sulkemisesta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme