Mainos
Mainos

Kaksi pientä lasta löytyi kuolleena Ruotsissa – vanhempia epäillään kuolemantuottamuksesta

Ruotsin Jönköpingissä löydettiin viikonloppuna kaksi pientä lasta kuolleina asunnosta, raportoi Aftonbladet. Nyt lasten vanhempia epäillään kuolemantuottamuksesta.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello 2.31 hälytettiin Jönköpingin kunnassa sijaitsevaan asuntoon lukuisia ambulansseja.

Asunnosta löydettiin kaksi kuollutta pientä lasta. Aftonbladetin tietojen mukaan ambulanssit hälytti isä itse.

Pelastustoimenpiteet aloitettiin toisen lapsen kohdalla, mutta lasta ei saatu elvytettyä.

Tutkimuksissa on selvinnyt, etteivät lapset kuolleet samaan aikaan. Tämä oli yksi syy siihen, että epäilykset kohdistettiin molempiin lasten vanhempiin. Poliisi on vahvistanut, että kahden lapsen kuoleman vuoksi on pidätetty kaksi aikuista epäiltyinä kuolemantuottamuksesta.

Vanhemmat kuitenkin kiistävät rikosepäilyt. Heidän mukaansa lapset menehtyivät tuntemattomasta syystä yöllä, kun koko perhe nukkui samassa sängyssä.

– Olen keskustellut asiakkaani kanssa, mutta emme ole vielä käsitelleet sitä, mikä on hänen kantansa näihin väitteisiin. Asiakkaani voi nyt todella huonosti, kertoo Mikael Svegfors, äidin asianajaja.Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme