Mainos
Mainos

Kaksi pommia räjähti Tel Avivissa

Ainakin 13 ihmistä loukkaantui, kun kaksi pommia räjähti Tel Avivin bussiaseman lähellä tänään, sanoivat turvallisuusviranomaiset. Räjähdysten välillä oli muutama minuutti. Kun poliisi tutki ensimmäistä räjähdyspaikkaa, räjähti toinen pommi, joka haavoitti yhtä poliisia. Pommit oli kätketty roskakoreihin.

Poliisi epäilee, että arabisissit olivat asettaneet pommit. Pommeihin oli pakattu nauloja, mikä viittaa poliisin mukaan siihen, että kyseessä oli sissi-isku. Pommit räjähtivät juuri, kun Lähi-idän rauhanneuvottelut ovat kriittisessä vaiheessa.

Neuvotteluissa välittäjänä toimiva Yhdysvaltain Dennis Ross on uhannut lopettaa välitysyrityksensä, ellei tänään illalla saada aikaan läpimurtoa. Rossin oli määrä tavata Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu.

Aiemmin illalla palestiinalaiset torjuivat Rossin ehdotuksen uudesta päivämäärästä, johon mennessä Israelin olisi vetäydyttävä Hebronista. Arafat odotti kuitenkin Rossin ja Netanyahun tapaamisen tuloksia. Arafatin on määrä matkustaa huomenna Ranskaan.
(STT-Reuter-DPA-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme