Mainos
Mainos

Kaksi turistia kuoli kesken snorklausretken – "Jotain meni kammottavalla tavalla pieleen"

Kaksi ranskalaista turistia on kuollut suositussa turistikohteessa Australiassa. Viranomaisten mukaan tragedia tapahtui Isolla Valliriutalla Queenslandin rannikolla Koillis-Australiassa kesken snorklausretken.

Kuolleet ranskalaiset olivat noin kuusikymppinen mies ja samanikäinen nainen. He olivat lähteneet snorklaamaan, kun paikallisen sukellusyrityksen edustaja huomasi heidän kelluvan vedessä.

Heitä yritettiin elvyttää, mutta tuloksetta. Myös kolmannen ihmisen kerrotaan olleen vaarassa, mutta selvinneen tilanteesta hengissä.

Kuollut pariskunta kuului 21 ranskalaisen seurueeseen, joka oli retkellä Passions of Paradise -nimisellä katamaraanilla. Yrityksen mukaan vedessä oli opas samaan aikaan retkeläisten kanssa. 

Pariskunnan kuolinsyytä ei ole vielä varmistettu. Nyt selvitetään, oliko heillä jokin lääketieteellinen vaiva jo ennen snorklausta.

– Ilmiselvästi jotain on mennyt kammottavalla tavalla pieleen, Queenslandin osavaltion matkailuoperaattoreiden yhdistyksen edustaja Col Mckenzie sanoi. 

Rikosta ei tällä hetkellä epäillä tapahtuneen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme