Mainos
Mainos

Kaksi USA:n sotilasta ammuttiin ministeriössä Afganistanissa

Afganistanin sisäministeriössä on ammuttu kaksi amerikkalaista sotilasta, kertovat viranomaislähteet. Kuolleiden uskotaan olevan korkea-arvoisia amerikkalaisia upseereja.

Sisäministeriö vahvisti kahden ulkomaalaisen saaneen surmansa. Sotilasliitto Nato kertoi vain, että kaksi Isaf-joukkojen sotilasta oli ammuttu pääkaupungissa.

Taleban-liike ilmoitti pian olevansa ampumisen takana. Talebanien mukaan tarkoitus oli kostaa amerikkalaisessa sotilastukikohdassa tapahtunut Koraanien tuhoaminen.

Afganistanin viranomaiset ja Nato eivät kertoneet mitään ampujan henkilöllisyydestä, mutta joidenkin tietojen mukaan hän olisi kuulunut Afganistanin poliisivoimiin.

Koraani-protestit jatkuivat tänään viidettä päivää. Turvallisuusjoukot ampuivat neljä protesteihin osallistunutta afganistanilaista, kun mielenosoittajat yrittivät hyökätä YK:n rakennukseen.

(MTV3 - STT - AFP - Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme