Mainos
Mainos

Kaksostytöt kuolivat kuumaan autoon – naapurit tekivät hälytyksen huudon takia

Yhdysvalloissa poliisi on pidättänyt 24-vuotiaan miehen, jonka kaksostyttäret kuolivat jäätyään kuumaan autoon Carroltonissa Georgiassa.Tapauksesta uutistoi CNN.

Menehtyneet tytöt olivat 15 kuukauden ikäisiä. Carrolltonin poliisin mukaan naapurit olivat tehneet tapauksesta hälytyksen kuultuaan kirkumista ja huutoa eilen iltapäivällä.

Kun poliisi oli saapunut paikalle, kaksoset oli siirretty autosta lastenaltaaseen, jossa isä oli yrittänyt elvyttää lapsia. Hätääntyneet naapurit auttoivat isää viilentämään lapsia jääpakkausten avulla.

Tytöt kuljetettiin sairaalahoitoon, mutta he menehtyivät kaikesta huolimatta. Kaksosille suoritetaan ruumiinavaus tänään.

Tyttöjen isää vastaan on nostettu syytteet kahdesta taposta. Lasten äiti oli ollut tapahtuma-aikaan vierailullla sairaan sukulaisen luona.  Äiti on sittemmin palannut Carroltoniin.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme