Mainos
Mainos

Kalansisälmykset lensivät mellakassa Filippiineillä

Maanvaltaajat ottivat tänään yhteen mellakkapoliisien kanssa Filippiinien pääkaupungissa Manilassa

Mellakkapoliisit yrittivät hajottaa valtaajien rähinöinnin Manilan pääkadun varrella. Välikohtauksessa kuoli ainakin yksi mielenosoittajista ja kymmeniä on loukkaantunut. Miehen kuolinsyy on epäselvä. Sairaalan työntekijän mukaan joillakin loukkaantuneista on ampumahaavoja.

– Mellakkapoliisit osuivat poikaani olkapäähän, vaikka hän oli vain katsomassa mielenosoitusta, kertoo filippiiniläinen Maria Gina Ortega.

Sadat laittomat maanvaltaajat polttivat autonrenkaita, paiskoivat poliiseja kivillä, pulloilla ja kalan sisälmyksillätäytetyillä pusseilla.

Yhteenotto tapahtui Parañaquessa, joka on osa Manilaa. Mielenosoittajat vastustivat paikallisen kirpputorialueen hajottamista.

Maanvaltaajien rakentamien yhdyskuntien hajottamiset päättyvät usein verisesti Manilassa, missä noin joka kolmas 12 miljoonasta kaupungin asukkaasta asuu hökkelikylissä.

(MTV3 - AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme