Mainos
Mainos

Kaliforniaa runnoo voimakas myrsky – CNN: Ainakin kaksi kuollut, toinen hukkunut autoonsa

Yhdysvalloissa voimakas myrsky on koetellut Kaliforniaa.

Uutiskanava CNN:n mukaan ainakin kaksi ihmistä on saanut surmansa. Toinen surmansa saaneista löydettiin autosta, joka oli jäänyt veden alle.  Toinen kuoli sähköiskuun, kun voimalinja kaatui maahan. CNN kertoo, että yksi ihminen olisi vielä kateissa.

Sanomalehti Los Angeles Timesin mukaan rankkasateet ovat aiheuttaneet paikallisia tulvia ja sähköt ovat olleet poikki ainakin 100 000 ihmiseltä.  

Eilen iskeneen myrskyn myötä kadut ovat paikoin täyttyneet vedestä ja sähköjä on katkennut. Myrskyn tieltä evakuoitiin perjantaina satoja ihmisiä.  

Viranomaiset ovat antaneet evakuointikäskyjä useille alueille, joita viime kesänä runtelivat laajat maastopalot. Palot tuhosivat kasvillisuutta, minkä vuoksi alueilla on kohonnut maanvyöryjen vaara.  

Amerikkalaismedian mukaan myrsky on voimakkain Kaliforniassa vuosiin. Pahin tilanne on ollut osavaltion eteläosissa.  

Los Angelesin kansainvälisen lentokentän edustajan mukaan useita kymmeniä lentoja on peruttu ja satoja on ollut myöhässä.

Jutun otsikkoa korjattu klo 7:48: Vain toinen kuolleista oli hukkunut.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme