Mainos
Mainos

Kalifornian rannikkoalueet talvimyrskyn kourissa

Rankat talvimyrskyt ovat koetelleet Kalifornian rannikkoalueita San Diegosta San Franciscoon saakka. Viranomaisten mukaan kaksi ihmistä on saanut surmansa rajuilman aiheuttamissa onnettomuuksissa.

Kymmenettuhannet Kalifornian rannikkoalueiden asukkaat olivat tiistaina ilman sähköä, ja satoja perheitä jouduttiin evakuoimaan veden valtaan joutuneista asunnoista. Useat joet tulvivat yli äyräidensä ja monissa kaupungeissa rankkasateet muuttivat kadut vuolaiksi virroiksi.

Myrsky ja rankkasade pakottivat viranomaiset sulkemaan liikenteen monilla teillä ja silloilla, ja esimerkiksi Los Angelesin lentoliikenne kangerteli pahoin.

Pyörre- ja rajumyrskyt ovat aiheuttaneet tuhoja myös Floridassa. Neljännesmiljoona floridalaista oli tiistaina ilman sähköä ja osa Miamin kansainvälisen lentokentän liikenteestä jouduttiin ohjaamaan muille lähiseudun lentokentille.
(STT-DPA-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme