Mainos
Mainos

Kaliforniassa ammuskelu suuren lähettiyrityksen tiloissa – neljä ihmistä kuoli

Reutersin mukaan neljä ihmistä on kuollut ammuskelussa San Franciscossa Yhdysvalloissa. Kuolleiden joukossa on myös epäilty ammuskelija.

Ammuskelu tapahtui keskiviikkoaamuna yhdeksän aikaan suuren kuriiripalvelu United Parcel Servicen tiloissa. Rakennuksessa on UPS:n varasto ja asiakaspalvelukeskus.

UPS:n mukaan välikohtauksessa oli mukana ainakin kuusi yhtiön työntekijää. 

UPS:n tiedottaja Steven Gaunt sanoi, että ampuja ja uhrit olivat yhtiön työntekijöitä. Ammuskelu tapahtui aamukokouksessa, johon kuljettajat olivat kokoontuneet ennen kierrokselle lähtöä. Mies ampui ensin työkavereitaan, jonka jälkeen hän käänsi aseen itseään kohti ja ampui, kun hän kohtasi poliisit.

Epäilty ammuskelija vietiin paikalta sairaalaan poliisivartioinnissa, mutta hän kuoli vammoihinsa sairaalassa.

CNN:n haastatteleman apulaispoliisipäällikkö Toney Chaplinin mukaan ampuja haavoitti lisäksi kahta, mutta he selvisivät hengissä.

CNN:n mukaan ilmakuvista näki, kuinka poliisit saattoivat kymmeniä virka-asuisia UPS:n työntekijöitä ulos yrityksen tiloista. Rakennuksessa työskentelee noin 350 ihmistä.

Poliisin mukaan tapaus ei liity terrorismiin, mutta poliisi ei kertonut, mikä motiivi ampujalla saattoi olla.

UPS:n varastoa vastapäätä työskennellyt Antonio Salic sanoi CNN:lle, että hän kuuli rakennuksia kovia paukauksia.

– Tein töitä ja kuulin yhtäkkiä laukauksia. Katsoin ikkunasta. Näin ihmisiä juoksevan ulos ja osa oli loukkaantunut. Monta ihmistä juoksi ulos, Salic sanoi kanavan haastattelussa.

Potrero Hillin alueella, jossa varasto sijaitsee, on paljon omakotitaloasutusta. Lähellä paikkaa sijaitsee myös muun muassa suosittu Whole Foods -ruokakauppa. Poliisi kielsi ihmisiä liikkumasta alueella.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme