Mainos
Mainos

Kaliforniassa suljettiin kouluja murhauhkauksen vuoksi

Uhkauksen soittaja antautui poliisille tänään. Useissa amerikkalaisissa kouluissa ja yliopistoissa on ollut hälytyksiä Virginia Techin maanantaisen joukkosurman jälkeen.

Opettajat pitivät lähes 22 000 lasta sisällä koko päivän murhauhkauksen vuoksi kahdessa kalifornialaisessa kaupungissa eilen.

22-vuotias mies oli soittanut seurakuntansa pastorille ja kertonut aloittavansa jossakin koulussa verilöylyn, joka saisi Virginia Tech -yliopiston tapahtumat näyttämään lieviltä.

Uhkauksen soittaja antautui poliisille tänään. Yuban ja Marysvillen kaupungit Pohjois-Kaliforniassa määräsivät eilen koulut sulkemaan luokkahuoneet ja peruuttivat opetuksen tältä päivältä.

Sen jälkeen kun Cho Seung Hui ampui 32 oppilasta Virginia Techin yliopistossa maanantaina, on lukuisissa amerikkalaisissa kouluissa ja yliopistoissa ollut useita hälytyksiä ja tunnelma on ollut pelokkaan varovainen.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme