Mainos
Mainos

Olutpohatta testamenttasi jättisumman köyhälle synnyinkylälleen – yli kaksi miljoonaa kullekin asukkaalle

Corona-oluen maailmanmaineeseen saattanut miljardööri jätti jokaiselle synnyinkylänsä asukkaalle yli 2 miljoonaa euroa testamentissaan, kertoo The Telegraph.

Miljardööri Antonino Fernández jätti testamentissaan lähes 200 miljoonaa euroa espanjalaiselle synnyinkylälleen.

Cerezales del Condadon kylässä on vain 80 asukasta, joista jokainen saa yli 2 miljoonaa euroa. Kaikista kyläläisistä tulee siis miljonäärejä.

Fernández kuoli 98-vuotiaana viime elokuussa. Hän oli rakentamassa Grupo Modelo -yhtiötä, joka panee esimerkiksi Corona-olutta, mutta kasvoi köyhissä oloissa.

Hänen synnyinkylänsä ei ollut rikas ja vuonna 1917 syntynyt Fernández oli yksi 13 lapsesta. Hän joutui lopettamaan koulun 14-vuotiaana, sillä hänen vanhemmillaan ei ollut varaa maksuihin.

Fernández muutti Meksikoon vuonna 1949 vaimonsa Cinia González Díezin kanssa ja aloitti työt vaimonsa sedän yrityksessä – Grupo Modelossa. Kun hänestä tuli yrityksen toimitusjohtaja, hän loi Coronasta valtavan vienti-ilmiön.

Köyhä kylä on kiitollinen miljardiomaisuuden ansainneen poikansa lahjoituksesta.

– En tiedä, mitä olisimme tehneet ilman tätä, paikallinen baarin omistaja toteaa The Telegraphin mukaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme