Mainos
Mainos

Kampanjointi päättyi, Putin patistaa kansaa uurnille

Venäjän presidentinvaalien kampanjointi on päättynyt tänään, sillä huomisesta sunnuntaihin vallitsee lain mukaan niin sanottu vaalihiljaisuus. Samaan aikaan keskusvaalilautakunnan jäsenistö on toistuvasti kehottanut ulkomaisia tarkkailijoita pidättäytymään ennenaikaisista ja perusteettomista lausunnoista, jotka voisivat vaikuttaa äänestyskäyttäytymiseen.

Myös presidentti Vladimir Putin piti aamulla lyhyen televisiopuheen, jossa hän kehotti kansalaisia äänestämään.

-Tiedämme kaikki, kuinka suuri on Venäjän valtionpäämiehen rooli ja vastuu. Tiedämme, kuinka tärkeää hänelle on saada kansalaisten luottamus voidakseen toimia tehokkaasti ja taatakseen maan vakauden.

Putin ei maininnut puheessaan seuraajasuosikkiaan Dmitri Medvedeviä, mutta muutamat kohdat hänen puheessaan toivat mieleen Medvedevin kampanjan, jonka tunnuslause on "Venäjä, eteenpäin".

-Liike, joka vie Venäjää eteenpäin, ei saa pysähtyä vaan muutoksen parempaan on jatkuttava. Lähivuosina edessä on suuria ja monimutkaisia tehtäviä, Putin sanoi.

-Pyydän teitä äänestämään sunnuntaina. Minäkin äänestän kanssanne - Venäjän tulevaisuuden puolesta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme