Mainos
Mainos

Kanadalaista paloittelijapornotähteä etsitään Ranskasta

Kanadan psykoksi nimettyä paloittelumurhaajaa etsitään parhaillaan Ranskasta. Poliisi on suorittanut torstaista alkaen etsintöjä ja kuulusteluja ympäri kaupunkia. Etsinnät ovat keskittyneet Pariisin 17. kaupunginosaan sijaitseviin baareihin ja hotelleihin.

Poliisi epäilee 29-vuotiaan Luka Rocco Magnotan lentäneen Ranskaan toukokuun 26. päivä. Ranskan poliisin mukaan hänen saapumisestaan maahan ei ole kuitenkaan täyttä varmuutta. Viranomaiset tarkastavat myös kaikkien Kanadasta lähteneiden lentojen matkustajaluetteloita.

Magnota nousi julkisuuteen, kun hän ilmeisesti tappoi kiinalaisen poikaystävänsä ja julkaisi taposta verkossa videon. Lisäksi hän lähetti tapetun ruumiinosia muun muassa Kanadan konservatiivisen puolueen toimistoon.

Interpol on antanut Magnotasta kansainvälisen etsintäkuulutuksen. Magnotta tunnetaan myös nimillä Eric Clinton Newman ja Vladimir Romanov.

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme