Mainos
Mainos

Kanadan käärmetragedia: "Peto oli useiden lukkojen takana"

Kaksi lasta Kanadassa tappanutta pytonkäärmettä pidettiin asianmukaisessa ja hyvin lukitussa terraariossa, kertoo lemmikkikaupan entinen työntekijä kanadalaisella nationalpost-uutissivustolla.

Eksoottisia eläimiä myyvän Reptile Ocean -kaupan ex-työntekijä Tim Thomas kertoo, että lemmikkikaupan omistaja oli hyvin tarkka siitä, miten vaarallisia eläimiä pidettiin tiloissa.

Omistajalla Jean-Claude Savoiella on itsellään yksi poika, jonka luona käärmeen tappamat lapset olivat yökyläilemässä.

– En ymmärrä miten käärme on voinut päästä karkuun. Siitä lähtien, kun Jean-Claude sai lapsensa huoltajuuden, kaikissa häkeissä oli kaksi lukkoa. Hän rakasti lapsia eikä olisi koskaan asettanut heitä vaaraan, sanoo Thomas.

Edelleen järkyttynyt omistaja Savoie on kommentoinut lyhyesti tragediaa Global News -kanavalle. Hän sanoi, ettei voinut käsittää kuinka käärme on kyennyt paeta niin kapeaa ilmastointikanavaa pitkin.

Savoie kertoo löytäneensä viisi- ja seitsemänvuotiaat pojat aamulla kuolleena sängyistään.

– He nukkuivat, heidän silmänsä olivat suljettuna, totesi järkyttynyt Savoie.

Käärme on afrikkalainen kalliopyton, joka voi kasvaa lähes viisimetriseksi. Laji ei ole myrkyllinen, mutta tiedetään, että se voi luonnossa nielaista kokonaisen antiloopin.

Menehtyneille pojille tehdään ruumiinavaus vuorokauden sisällä. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme