Mainos
Mainos

Kanerva haluaa selvyyden alasampujasta – pyrkii koneen putoamispaikalle

Etyjin yleiskokouksen presidentti, kansanedustaja Ilkka Kanerva (kok.) neuvottelee pääsystä Ukrainan turmakoneen putoamispaikalle.

Kanerva vetää Ukrainan kriisin neuvotteluryhmää.

Kanerva ei usko, että Etyjin edustajille saadaan turvattua pääsyä Itä-Ukrainaan pudonneen matkustajakoneen hylylle ainakaan ennen iltaa.

Hän toivoo, että selvyys koneen alasampujasta saataisiin nopeasti, jotta asia saataisiin pois päiväjärjestyksestä ja Ukrainan kriisin neuvotteluissa päästäisiin eteenpäin.

Kanerva sanoi, että hänen omat matkaohjelmansa viikonlopuksi ovat menneet alasampumisen vuoksi uusiksi. Hän ei kuitenkaan turvallisuussyistä kertonut, minne ja milloin hän matkustaa keskustelemaan kriisistä.

Kanerva luonnehtii malesialaiskoneen alasampumista brutaaliksi teoksi. Hänen mukaansa kyse on Ukrainan kriisin kulminaatiopisteestä.

– Muutkin kuin asianosaiset ymmärtävät kriisin vakavuuden, kun satamäärin syyttömiä joutuu uhreiksi, hän totesi toimittajille MTV:n SuomiAreenassa Porissa.

– Nyt on löydyttävä vahvempi ja vakaampi tie neuvotteluihin, hän painotti.Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme