Mainos
Mainos

Kannabiksen käyttäjien määrä lisääntyi huimasti USA:ssa – luku jo yli 30 miljoonaa

Kannabiksen käyttö on yleistynyt Yhdysvalloissa, ilmenee tuoreesta tutkimuksesta. The Lancet Psychiatry -julkaisussa ilmestyneiden tulosten mukaan aikuisia kannabiksen käyttäjiä oli vuonna 2014 noin kymmenen miljoonaa enemmän kuin vuonna 2002.

Yhdysvaltalaistutkimuksen johtopäätöksissä todetaan, että kannabiksen mahdollisista riskeistä tulisi tiedottaa nykyistä tehokkaammin. Raportin mukaan yhä useampi amerikkalainen uskoo, että tämän aineen käyttö ei aiheuta haittoja.

Marihuanan käyttäjiä oli vuonna 2014 USA:ssa noin 32 miljoonaa. Vuonna 2002 käyttäjämäärä oli noin 22 miljoonaa.

Kannabiksen käytön kasvu ei ole globaali trendi. Esimerkiksi Britanniassa käyttö on vähentynyt viimeisten 10 vuoden aikana.

Kannabiksen käyttöä tarkkailaan Suomessakin. Katso aiheesta uutisvideo:


Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot