Mainos
Mainos

Känniäidin kyydissä ollut lapsi pyysi apua huoltoasemalta – "Soittakaa poliisit"

Lapset ovat usein fiksumpia kuin heidän seurassaan olevat aikuiset. Tämä saatiin tuta Espanjassa viime lauantaina, kun humalaisen äitinsä kyydissä matkustanut 11-vuotias leikki vessahätää päästäkseen pois kyydistä ja pyytääkseen apua.

46-vuotias äiti oli mennyt hakemaan kahta huostaanotettua lastaan kotilomalle viikonlopuksi. Äiti oli kuitenkin humalassa, ja 10- ja 11-vuotiaat lapset pelkäsivät matkustaa hänen kyydissään.

Perheen lähestyessä huoltoasemaa vanhempi lapsista väitti, että hänen piti käydä vessassa, mutta todellisuudessa hän halusikin pyytää apua. WC:ssä käynnin sijaan poika ilmoittikin huoltoaseman myyjälle, ettei autoa ajava äiti ollut ajokunnossa. Poika kertoi auton mutkittelevan holtittomasti ja pyysi myyjää soittamaan paikalle poliisit. 

Poliisin mukaan silminnähden humalassa ollut nainen haukkui monin sanoin niin lapsensa kuin paikalle saatuneen poliisin. Äidin kieltäydyttyä puhallus- ja huumetesteistä hänet pidätettiin ja lapset palautettiin alaikäisten turvakotiin, jossa he asuvat. 

Juttua muutettu 4.3.16 klo 7.54: Lisätty puuttuva lähdemerkintä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme