Mainos
Mainos

Kansanäänestys sanelee Schwarzeneggerin poliittisen tulevaisuuden

Kalifornialaiset äänestävät tänään kahdeksasta poliittisesta aloitteesta osavaltiossa. Käytännössä vaakalaudalla on kuvernööri Arnold Schwarzeneggerin poliittinen ura, sillä hän on ehdottanut niistä neljää tärkeintä.

Kalifornialaiset äänestävät tänään julkkiskuvernöörinsä Arnold Schwarzeneggerin poliittisesta tulevaisuudesta. Schwarzenegger pyytää äänestäjiltä valtuuksia toteuttaa säästötoimenpiteet, joita hän kaksi vuotta sitten vaalikampanjassaan lupasi.

Kalifornia on Yhdysvaltain suurin osavaltio, joten äänestystä pidetään tärkeänä paitsi ensi vuoden kuvernöörinvaalien, myös koko maan poliittisen tulevaisuuden kannalta.

Politiikan asiantuntija Tony Quinnin mukaan äänestyksessä on kokonaan kyse Schwarzeneggeristä, joka vaati äänestystä ja muotoili aihepiirit. Schwarzenegger pyytää äänestäjiltä valtuuksia toteuttaa säästötoimenpiteet, joita hän kaksi vuotta sitten kuvernöörinkampanjassaan lupasi.

Schwarzeneggerin yritykset leikata tuntuvasti osavaltion julkisia menoja ovat johtaneet välirikkoon ammattiliittojen kanssa. Opettajat, sairaanhoitajat, poliisit ja palomiehet ovat kampanjoineet aloitteita vastaan ja osoittaneet mieltään Sacramentossa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme