Mainos
Mainos

Kapteenista tuli Italian vihatuin ihminen

Italiassa karille ajaneen loistoristeilijän kapteeni on vapautettu vankilasta ja siirretty kotiarestiin. Francesco Schettino saateltiin aamuyöllä kotiin poliisivartiossa, kertoo paikallinen media.

Corriere della Sera -lehti kuvailee kapteenia tällä haavaa maan vihatuimmaksi ihmiseksi. Häntä epäillään kuolemantuottamuksesta ja häntä voi odottaa jopa vuosien vankeus. Kapteeni itse kiistää, että olisi hylännyt laivan kesken pelastustöiden ja sanoo oman toimintansa pelastaneen ihmishenkiä.

Costa Concordia -alus kellahti kumoon lauantain vastaisena yönä ajettuaan karille. Turman jäljiltä on löydetty 11 kuollutta ja kadoksissa on yhä yli 20 ihmistä.

Pelastustyöt laivalla jouduttiin aamulla keskeyttämään, kun hylky alkoi liikkua. Aluksen pelätään luiskahtavan tämänhetkiseltä paikaltaan kallionkielekkeen päältä ja uppoavan.

-Tällä hetkellä emme voi edes mennä sen lähelle, kertoi pelastuslaitoksen edustaja Luca Cari.

(MTV3- STT- AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme