Mainos
Mainos

Karamellit vaihtuivat luoteihin – paraatissa ammuttiin Yhdysvalloissa

Parikymmentä ihmistä on haavoittunut ammuskelussa New Orleansin kaupungissa Yhdysvalloissa. Kenenkään ei tiedetä kuolleen, mutta ainakin kaksi haavoittuneista on kuljetettu sairaalaan leikattavaksi.

Haavoittuneiden joukossa on kaksi noin kymmenvuotiasta lasta, joita luodit raapaisivat. He ovat poliisin mukaan kuitenkin hyvässä kunnossa.

Ampuminen tapahtui paraatissa, johon osallistui poliisin mukaan 300-400 ihmistä. Alueella, jolla ampuminen tapahtui, oli poliisin arvion mukaan 200 ihmistä. Ainakin yhden ihmisen kerrottiin loukkaantuneen, kun ihmiset lähtivät pakenemaan paikalta.

Ampujia epäillään olleen useampia

Poliisi epäilee, että ampujia on ollut kaksi tai kolme. Teon motiivista ei ole tietoa. Poliisin mukaan ampuminen oli ohi muutamissa sekunneissa. Pian sen loputtua poliisi näki kolmen ihmisen juoksevan pois alueelta. Ampuminen tapahtui kello kahden aikaan iltapäivällä paikallista aikaa.

Paikallisen televisioyhtiön mukaan ammunta tapahtui äitienpäivän paraatissa. Poliisi ei ole vahvistanut, minkälaisesta paraatista oli kyse.

Paikallislehden mukaan paraatista oli muun muassa heitelty nallekarhuja ja karamelleja katsojille ennen ampumista.

(MTV3 - STT - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme