Mainos
Mainos

Karhuemo poikasineen pulahti altaaseen - "Tervetulleita, kunhan eivät riko aitaani"

Aurinko hellii yhä Pasadenaa Los Angelesin kupeessa. Asukkailla on vilvoittelua varten kotipihoillaan lukemattomia uima-altaita. Alueella asustava mustakarhu päätti pulahtaa yhteen niistä, kun omistajat olivat töissä.

Karhuemo piti vahtia altaan rappusilla, kun kaksi sen poikasta läträsi vedessä. Virkistäytymisen jälkeen ne päättivät vielä hiippailla talon pihassa ja tonkia roskista, kunnes talon koira hätyytti ne takaisin pöheikköön. Virkavalta nukutuskivääreineen ei ehtinyt ajoissa paikalle. 

– Ne ovat enemmän kuin tervetulleita, kunhan eivät ala rikkoa aitaani. Ne ovat vähän kuin kalustoa, kun täällä asuu, sanoi eräs naapuri.  Hän kuvasi kännykällään karhujen liikkumista pihalla. 

"Touhusivat omiaan"

Naapuri Miranda Milton ei ollut moksiskaan.

– Koirani oli ulkona. Karhut eivät häirinneet sitä. Ne touhusivat omiaan. Niillä oli varmaan kuuma ja ne halusivat uida.

Karhut eivät ole tavaton näky Pasadenassa. 

– Mutta on epätavallista nähdä niitä uima-altaassa, kertoi kala- ja riistalaitoksen virkailija Andrew Hughan Los Angeles Timesille.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme