Mainos
Mainos

Karmea huvipuistoturma vaati Tylerin, 18, hengen – aktiivinen partiolainen haaveili poliisin ammatista

Ohion huvipuistolaiteonnettomuudessa menehtynyt 18-vuotias Tyler Jarrell oli juuri juhlinut valmistumistaan ja liittynyt merivoimiin.

Kiertävän tivolin Fireball-niminen laite rikkoutui kesken ajon Ohiossa ja kahdeksan ihmistä paiskautui laitteesta irronneen osan mukana maahan. Yksi heistä menehtyi vammoihinsa.

Onnettomuudessa kuoli 18-vuotias mies on tunnistettu ohiolaiseksi Tyler Jarreliksi, uutisoi Daily Mail. Hän oli laitteen kyydissä 19-vuotiaan tyttöystävänsä Keziah Lewisin kanssa. He työskentelivät samassa McDonaldsissa ja olivat seurustelleet noin vuoden ajan.

Lewis loukkaantui vakavasti ja hänet toimittiin sairaalaan leikkaukseen. Nukutuksesta herättyään hän sai kuulla poikaystävänsä menehtyneen onnettomuudessa.

Nuorin loukkaantuneista on 14-vuotias poika, jonka nimeä ei ole kerrottu julkisuuteen. Onnettomuudessa loukkaantuivat myös MyTamika Dunlap, 36, Russell Franks, 42, Keziah Lewis, 19, Jacob Andrews, 22 Jennifer Lambert, 18 sekä Abdihakim Hussein, 19.

Kolme uhreista on edelleen kriittisessä tilassa. Yksi heistä on Jarrelin tyttöystävä Keziah Lewis. Kaksi loukkaantuneista selvisi vähäisillä vammoilla ja heidät on jo kotiutettu sairaalasta.

Haaveili poliisin urasta

Turmassa menehtynyt Jarrell oli valmistunut lukiosta kesäkuussa ja liittynyt äskettäin Yhdysvaltain merivoimiin. Hän oli kiinnostunut poliisin ammatista ja oli mukana paikallisen poliisilaitoksen valmennusohjelmassa. Hän oli myös aktiivinen partiolainen.

Laitteen kyydissä ollut Devray Williams kuvailee ABC 6:n haastattelussa laitteen tärisseen voimakkaasti ennen laitteen hajoamista.

Onnettomuus tallentui myös kännykkävideolle. Videon kuvanneen pojan mukaan ihmiset olivat huutaneet ja pyytäneet henkilökuntaa hiljentämään vauhtia.

Laitejonossa seissyt Britney Neal kertoo Todayn haastattelussa nähneensä, kuinka joku matkustajista irtosi laitteen kyydistä, jonka jälkeen laitteenkäyttäjä kytki hätäjarrut päälle. Silloin koko penkkirivi irtosi laitteesta ja paiskautui maahan.

Torstaina julkaistujen dokumenttien mukaan laite oli läpäissyt turvatarkastuksen vain muutamaa tuntia aiemmin. Myös laitetta käyttäneellä henkilökunnalla oli asianmukainen koulutus.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme