Mainos
Mainos

Karmea sattuma vuosien takaa paljastui – norjalainen naistoimittaja oli päätyä keksijämurhaaja Peter Madsenin sukellusveneelle

Norjalainen televisiotoimittaja Trine Hvamb oli vähällä joutua vuonna 2013 sukellusvenemurhaaja Peter Madsenin sukellusveneelle. Norjalainen sai kuitenkin Madsenista epäilyttävän vaikutelman, eikä vierailu Nautilus-alukselle koskaan toteutunut.

Norjalaistoimittaja oli vierailulla Kööpenhaminassa vuonna 2013. Hän oli tekemässä juttua tanskalaisista, jotka olivat höyrähtäneet erilaisten rakettien rakentelemiseen. Samassa yhteydessä hän kohtasi myös keksijä Peter Madsenin.

Jutun videolla Hvamb muun muassa kertoo Madsenin kiivastuneen hänelle raketteja koskeneen tapaamisen aikana. Keksijä oli myös ilmaissut, ettei luottanut naistoimittajiin. Rauhoituttuaan Madsen oli kutsunut toimittajan tutustumaan sukellusveneeseen, mutta norjalainen ei keksijän epäilyttävän ja pelottavan käytöksen vuoksi suostunut.

Keskiviikkona Madsen tuomittiin elinkautiseen vankeuteen ruotsalaisen toimittajan Kim Wallin murhasta. Wall meni kohtalokkaana iltana Madsenin sukellusveneelle eikä koskaan palannut takaisin maihin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme