Mainos
Mainos

Karmeat yksityiskohdat paljastuivat – sieppauksesta syytetty ruotsalaismies rakensi bunkkerin vangeilleen

Sieppauksesta ja raiskauksesta syytetyn ruotsalaismiehen maatilalta löytyi äänieristetty tuplaovin varustettu bunkkeri ja sieppauksessa käytettyjä naamareita, kertoo Aftonbladet. 

Ruotsissa viime syksynä tapahtuneesta sieppauksesta on paljastunut tutkinnassa karmivia yksityiskohtia. Sieppauksesta ja raiskauksesta syytteessä oleva 38-vuotias lääkäri oli rakentanut Skånessa sijaitsevalle maatilalleen bunkkerin, jossa hän piti sieppaamaansa naista viikon ajan, kunnes ilmoittautui itse poliisille.

Poliisi epäilee miehen rakentaneen bunkkeria viiden vuoden ajan.

Ulkoapäin maatilan ulkorakennus näyttää varsin tavalliselta, mutta Ruotsin poliisin kuvat paljastavat sisältä löytyvän karmivan todellisuuden. 32 senttiä paksujen seinien ja kaksinkertaisten ovien lisäksi bunkkeri oli varustettu muun muassa koodilukoilla.

Tilasta löytyi myös wc, pesuallas sekä jääkaappi täynnä ruokaa. 60-neliöinen bunkkeri oli varusteltu myös keittiöllä ja sängyllä. Poliisin tutkinta-aineiston mukaan näyttää siltä, että miehen tarkoituksena on ollut pitää bunkkerissa vankeja pitkiä aikoja.


Aftonbladet uutisoi jo aiemmin lääkärin hankkineen ehkäisypillereitä sekä välineitä sukupuolitautien testaukseen. Näytteet hän olisi analysoinut työpaikallaan. Vaikuttaa siltä, että miehen oli tarkoitus harrastaa vankiensa kanssa suojaamatonta seksiä.

Syyttäjän mukaan meneillään on myös rinnakkaistutkinta, jossa on tullut ilmi, että miehen suunnitelmissa on ollut viedä bunkkeriin muitakin henkilöitä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme