Mainos
Mainos

Karmiva ihmissyöntitapaus paljastui Slovakiassa

Slovakiassa poliisi on surmannut miehen, joka on paljastunut kannibaaliksi.

Poliisin viime viikolla peiteoperaatiossa ampuma mies oli surmannut ainakin kaksi naista.

Lisäksi ihmissyöjäksi epäilty mies oli houkutellut maahan sveitsiläismiehen, jonka tämä aikoi tappaa ja syödä.

– Kaikki todisteet viittaavat siihen, että 43-vuotias Matej Curko oli kannibaali, poliisijohtaja Jaroslav Spisiak kertoi uutistoimisto AFP:lle.

Poliisi löysi eilen metsästä Kysakin läheltä Itä-Slovakiassa kaksi hautakuoppaa, joista löytyivät palasiksi leikellyt kahden naisen ruumiit.

– Joitakin ruumiinosia puuttui, mutta löysimme kuvat näistä osista Curkon tietokoneelta. Koneelta löytyneet tiedot johdattivat poliisit haudoille.

Spisiak ei suostunut kertomaan tapauksen muita yksityiskohtia suojellakseen uhrien perheitä.

Curko kuoli sairaalassa toukokuun 12.päivä vammoihin, jotka hän sai ampumavälikohtauksessa poliisin yritettyä pidättää tätä kaksi päivää aikaisemmin.

Slovakian poliisi pääsi Curkon jäljille, kun tämän vapaaehtoiseksi uhriksi lupautunut sveitsiläismies otti yhteyttä poliisiin.

Curko oli houkutellut miehen Slovakiaan, jossa Curkon oli määrä tappaa ja syödä mies. Uhriksi lupautunut mies oli poliisin mukaan mitä ilmeisimmin itsetuhoinen. Mies oli kuitenkin tullut katumapäälle tajuttuaan Curkon olevan tosissaan ja ilmoittanut asiasta Slovakian poliisille.

Sveitsiläismiehen sijaan Curkoa tapaamaan meni poliisin peiteagentti, tarkoituksenaan pidättää Curko. Tapaaminen päättyi kuitenkin ampumavälikohtaukseen. Myös Curkoa ampunut poliisi haavoittui tilanteessa ja joutui sairaalaan. Hänen tilansa on kuitenkin vakaa.

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme