Mainos
Mainos

Karmiva yllätys uima-altaassa: Krokotiili polski ihmisten joukossa

Australian pohjoisosassa sijaitsevan Darwinin kaupungin aamu-uimareita odotti erikoinen yllätys - samassa altaassa ihmisten kanssa polski pieni krokotiili.

Makean veden krokotiili löytyi yleisestä uima-altaasta. Allasalueen työntekijä huomasi krokotiilin altaan matalassa päässä. Se oli omalla radallaan, ihmiset uivat tietämättöminä sen viereisillä radoilla.

Kyse ei kuitenkaan ollut mistään valtavasta pedosta, vaan noin 40 senttimetriä pitkästä krokotiilinpoikasesta. Kukaan ei loukkaantunut eikä oikeastaan säikähtänytkään - uimarit arvelivat krokotiilin olleen se pelokkaampi osapuoli.

Krokotiilin arvellaan olevan jonkun karannut lemmikki. Australian pohjoisosissa elelee sekä makean että suolaisen veden krokotiilejä. Suolaisen veden krokotiilit ovat isompia ja ne ovat yleensä syyllisiä ihmisiin kohdistuneisiin hyökkäyksiin.

(MTV3 - AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme