Mainos
Mainos

Käsittämätön huono tuuri: Elävä kala pomppasi kalastajan käsistä miehen kurkkuun – hirveät seuraukset

Kalastusreissu sai Britanniassa vaarallisen päätöksen, kun elävä kala hyppäsikin kalastajan käsistä miehen kurkkuun. Tapauksesta kertoo sanomalehti The Guardian verkkosivuillaan.

28-vuotias mies oli lokakuun alussa juuri onnistunut narraamaan 14-senttisen merianturan ja piteli sitä pilaillen suunsa edessä. Yhtäkkiä kala rimpuili irti miehen otteesta ja päätyi miehen henkitorveen. 

Paikalle hälytetty ensihoitoryhmä löysi elottoman miehen Boscompe-laiturin edustalta Doverissa. 

Miehen kalastustoverit olivat jo aloittaneet puhallus-painallus-elvytyksen antamisen hätäkeskuksen ohjeiden mukaisesti, mutta miehelle oli jo ehtinyt kehittyä sydämenpysähdys.

– Paikalle tullessamme emme tienneet, mitä miehelle oli tapahtunut, mutta miehen ystävät osasivat kertoa, että hengitysteitä tukki kokonainen kala, ensihoitaja kertoi Guardianille.

Ponnisteluista huolimatta miehen hengitys ei alkanut kulkea.

– Oli selvää, että kala täytyi saada pois miehen kurkusta välittömästi. Potilas ei olisi kestänyt edes lyhyttä matkaa sairaalaan. Käytin tähystintä ja sain näkyviini jotain oudon väristä kudosta.  Pinsettien avulla sain otteen kalan pyrstöstä, ja aloin vetää sitä varovasti ulos, ensihoitaja jatkaa.

Kuin ihmeen kaupalla ensihoitaja sai kalan ulos kokonaisena. 

– En ole koskaan kokenut mitään vastaavaa. Tämä oli oudoin pelastustehtävä koskaan. Mutta olen äärimmäisen onnellinen ja iloinen, ettei potilaalle jäänyt vaurioita sydänpysähdyksestä, hoitaja totesi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme