Mainos
Mainos

Käsittämätöntä julmuutta! Somessa leviävä video saa katsojat raivon valtaan – pyrstöstä kiinnitetty elävä hai roikkuu moottoriveneen perässä

Floridan viranomaiset ovat aloittaneet tutkinnan videosta, jossa elävää haita roikotetaan moottoriveneen perässä. Hain kidutusvideo on järkyttänyt ihmisiä sosiaalisessa mediassa. Asiasta kertoo CBS Miami.

Yhdysvalloissa on aloitettu tutkinta videosta, jossa joukko miehiä kiduttaa haita vetämällä tätä moottoriveneen perässä.

Videolla näkyy, miten hai on kiinnitetty köydellä pyrstöevästä liikkuvaan veneeseen. Hai kamppailee hengestään rimpuillen vedenpinnan molemmin puolin. Kamera kääntyy miehiä kohden, jossa he nauravat tilanteelle. 

– Katso, se on melkein kuollut, sanoo videolla oleva mies osoittaen haita.

Varoitus: Video ei sovi herkille


Video on herättänyt suurta raivoa sosiaalisessa mediassa. Ihmiset kirjoittavat järkyttyneitä viestejä nähtyään videon. 

– Kuinka kukaan voi tehdä näin elävälle olennolle ja pitää sitä hauskana? Menee yli ymmärryksen, C.L Harrelson nimimerkillä kirjoitetaan.

– Tämä on niin sairasta. Mitä nämä ”kalastajat” oikein ajattelivat?, Randall4 kirjoittaa Instagramissa. 

Oliko kyseessä rikos?

Video julkaistiin Instagramissa yrityksen toimesta, joka tarjoaa syvän meren laivakierroksia turisteille.

Videon julkaissut yritys kertoi CBS Miamille, että video oli lähetetty heille. He olivat myös saaneet kuvan kuolleesta haista, jota ei ole laitettu julkisuuteen.

Floridan kala- ja villieläinten luonnonsuojeluyhdistys kertoo CBS Miamille, että tapauksesta on aloitettu tutkinta.

Luonnonsuojeluyhdistyksen tiedotteen mukaan, on vielä liian aikaista arvioida, että mitä rikkomuksia tässä on mahdollisesti tapahtunut ja onko niitä tapahtunut ylipäätänsä, uutisessa kerrotaan.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme