Mainos
Mainos

Käsittämättömän kokoinen alligaattori: "Kuva on 100-prosenttisen aito"

Tällaiseen matelijaan ei toivoisi törmäävän edes kostean juhlinnan jälkeisessä painajaisunessa. Floridasta löytyi lauantaina jättiläismäinen alligaattori, jolla arvioidaan olevan mittaa yli neljä metriä.

Paikallinen alligaattorifarmari bongasi jättiyksilön oman villieläinpuistonsa alueelta. Asiasta kertoo uutiskanava CNN verkkosivuillaan.

Outwest Farms-tilan omistaja oli poikansa ja oppaan kanssa metsästämässä villisikoja, kun valtavan kokoinen alligaattori herätti heidän huomionsa.

Kyseinen yksilö löytyi läheltä lehmien juomapaikkaa. Farmin omistajan mukaan sillä oli mittaa reilu nelisen metriä ja painoa arviolta 350 kiloa.

Kolmikko ampui eläimen.

Farmin Facebook-sivuilla jaetussa kuvassa perheen 9-vuotias Mason-poika poseeraa jättiyksilön vieressä. Kuvassa eläimen ja pojan kokoero tuntuu korostuvan entisestään.

Monet ovatkin epäilleet, voiko kuva olla aito. Villieläinpuiston opas kuitenkin vakuuttaa kyseessä olevan 100-prosenttisesti aito kuva.

– Minä otin kuvan ja se on aito, opas sanoo CNN:n haastattelussa

Opas myös lisää, ettei piittaa ennätyksistä. Alligaattorit ovat varsin yleisiä Floridassa ja ne voivat kasvaa helposti 3-4 metrisiksi.

Outwest farmi on toiminut 18 vuotta ja se on erikoistunut villisikojen ja alligaattorien metsästykseen.  Tilan sivujen mukaan kolmemetristen alligaattorien metsästys maksaa asiakkaalle noin 10 000 dollaria eli noin 8 800 euroa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme