Mainos
Mainos

Katso, kuinka Obama ja Romney kohtaavat ensimmäisessä tv-väittelyssään

Yhdysvaltain presidenttiehdokkaiden, istuvan presidentin Barack Obaman ja republikaanien Mitt Romneyn ensimmäinen vaaliväittely on käynnistynyt Denverissä Coloradossa.

Väittelyn ehdottomana suosikkina pidetään istuvaa presidenttiä, demokraattien Barack Obamaa. Hänen vastaehdokkaansa, republikaanien Mitt Romneyn uskotaan olevan suurissa vaikeuksissa.

Obama ja Romney ottavat toisistaan mittaa Denverissä, Coloradossa. Keskustelun teemat painottuvat kotimaan aiheisiin, kuten talouteen, terveydenhuoltoon ja maahanmuuttoon.

Kumpikin ehdokas on pitänyt kampanjoinnissaan taukoa ja keskittynyt harjoittelemaan televisioitavaa väittelyä varten. Väittelylle odotetaanYhdysvalloissa ennätysyleisöä.

Valtakunnallisissa vaaligallupeissa Obama ja Romney ovat lähes tasoissa. Obamalla kuitenkin näyttää olevan selkeä johtoasema ratkaisevina pidetyissä vaa'ankieliosavaltioissa.

Presidenttiehdokkaat kohtaavat toisensa kaikkiaan kolmessa väittelyssä. Niiden on ennakoitu jopa ratkaisevan vaalit.

Yhdysvaltain presidentinvaalit pidetään marraskuussa.

Väittelyn on määrä alkaa yöllä kello 4 Suomen aikaa.

Seuraa alta väittelyä YouTubesta:

(MTV3 - Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme