Mainos
Mainos

Kaupunki, joka ei koskaan nuku, ottaa nyt päiväunet - seuraa live-kuvaa

New York City on tällä hetkellä hiljaiselossa. Kello on paikallista aikaa viisi aamuyöstä, ja kun sadattuhannet ihmiset on evakuoitu kaupunkissa, on kaduilla hiljaista.

Lisäksi suuri osa liikkeistä pitää ovensa tänään suljettuna. Kaupungin pormestari Mike Bloomberg ilmoitti aiemmin, että myrsky on nyt saavuttanut kaupungin, mutta pahinta myräkkää odotetaan sunnuntaina päivällä ja iltapäivällä. Myrskyn keskuksen on ennustettu saapuvan kaupunkiin kello kymmenen aikoihin aamulla.

Jo eilen pysäytettiin julkinen liikenne sekä siltoja ja tunneleita suljettiin. Pormestari Bloombergin mukaan ne, jotka eivät ole lähteneet jo pois, ovat myöhässä, eikä enää kannata lähteä mihinkään.

Nukkuvasta kaupungista on seurattavissa live-kuvaa earthcam.com-sivulta. Päivän aikana pimeät kadut saattavat muuttua vedestä lainehtiviksi, ja kaupunkilaiset pelkäävät, että vesi sekoittaa kaupungin sähköverkoston, joka kulkee maan alla.

(MTV3)

Katso kuvia myrskystä Pohjois-Carolinassa:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme