Mainos
Mainos

Keitti miehen pään - uskoi parantavansa tyttärensä

Kiinalainen nainen keitti miehen pään keitossa uskoen sen parantavan hänen tyttärensä psyykkiset ongelmat. Kiinatar tuomittiin ehdolliseen vankeusrangaistukseen, kertoo paikallinen lehti.

Lin Zongxiu kuuli vuonna 2008, että miehen päästä tehty keitto voisi parantaa hänen tyttärensä, joka oli kärsinyt psyykkisistä ongelmista vuosikausia, kertoo sichuanilainen Chengdu Commercial -lehti.

Lin ja hänen aviomiehensä värväsivät ulkopuolisen miehen katkaisemaan 76-vuotiaan juopon miehen kaulan. Aviopari antoi sitten tyttärelleen miehen päästä ja ankasta keitettyä keittoa.

Murhaaja on tuomittu kuolemaan. Lin on tuomittu avunannosta murhaan todisteiden hävittämisestä. Murhaaja sai kuolemantuomioonsa kahden vuoden lykkäyksen. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että mikäli hän ei syyllisty rikoksiin näiden kahden vuoden aikana, hänen tuomionsa muunnetaan elinikäiseksi vankeusrangaistukseksi.

Lehti ei kuitenkaan kerro, paraniko tytär.

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme