Mainos
Mainos

Kenguru iski 94-vuotiaan kimppuun – taltutettiin pippurisumutteella

94-vuotias nainen on joutunut vihaisen kengurun hyökkäyksen kohteeksi Australiassa.

Queenslandin Charlevillessä asuva Phyllis Johnson oli sunnuntaina talonsa takapihalla ripustamassa pyykkiä kuivumaan, kun yllättäen paikalle ilmestynyt kenguru hyökkäsi hänen päälleen ja kaatoi maahan.

– Löin luudallani eläintä päähän, mutta se ei lopettanut hyökkäystään. Se katsoi minua, ja huusin ”Apua, apua”, Johnsson selvitti tapahtumia.

– Olin peloissani, koska se oli minua isompi. Luulin jo kuolevani.

Vanhus onnistui kuitenkin ryömimään pihan poikki talolleen, missä hänen poikansa soitti poliisille. Paikalle saapunut virkavaltakaan ei saanut raivostunutta eläintä rauhoittumaan, joten sen päälle jouduttiin sumuttamaan pippurisumutetta. Vasta tämän jälkeen kenguru saatiin otettua kiinni.

Johnsson vietiin sairaalaan, mutta hänen vammansa osoittautuivat lieviksi. Viranomaisten mukaan sen sijaan kengurun kohtalo ei ole vielä selvä, vaan päätös eläimen tulevaisuudesta tehdään vasta eläinlääkärin tutkimusten jälkeen.

Kyseinen yksilö oli punajättiläiskenguru, joka voi kasvaa ihmisen kokoiseksi ja painaa keskimäärin noin 90 kiloa. Vaikka Australia on tunnettu kenguruistaan, ne hyökkäävät vain todella harvoin ihmisten päälle.

(MTV3 - APTN)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme