Mainos
Mainos

Keppi läpäisi mönkijän ja palomiehen – vuosien ajan henkiä pelastanut mies sai nyt tuhansilta apua selvitäkseen hurjista hoitolaskuista

Chad Harrah on yhdeksän vuoden ajan vaarantanut henkensä työssään. Kohtalon ivaa kenties, mutta pahimpaan hengenvaaraan mies joutui kuitenkin vapaa-ajallaan.

CNN haastatteli Tennesseessä asuvaa Harrahia, joka toipuu vakavasta onnettomuudesta.

– En tehnyt mitään hölmöyksiä. Olin vain kruisalemassa mönkijällä tyttöystäväni kanssa. Yhtäkkiä osuin pitkään keppiin, joka tuli mönkijän lattiasta läpi ja osui minua vatsaan, Harrah kertoo.

Kahdeksan senttiä paksu keppi jatkoi matkaansa Harrahin vatsan läpi vaurioittaen hänen sisuskalujaan. Usean leikkauksen jälkeen Harrah menetti ohutsuolestaan 15 senttiä mutta hän on toipumassa.

– En voi tehdä mitään rasittavaa, koska vatsaani avattiin leikkauksessa melko paljon.

Muiden ihmisten auttaja oli nyt muiden autettavana.

– Tuntui erikoiselta olla toisella puolella.

Yhdysvalloissa sairaalakulut voivat helposti nousta järkyttävään mittaluokkaan, etenkin Harrahin tapaisissa erikoisissa turmissa. Onnekseen hänellä oli kuitenkin ystäviä, jotka perustivat Facebookiin tukisivuston kulujen rahoittamiseksi. Laskujen maksamiseen on osallistunut jo tuhansia ihmisiä.

– Päivä kerrallaan menemme, Harrahin Sue-äiti kiittää auttajia.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme