Mainos
Mainos

Rikollisverkossa huutokaupattavaksi siepattu 20-vuotias brittimalli: "Havahduin auton takakontissa sidottuna ja suu teipattuna"

Italiassa kidnapattu nuori brittimalli on kertonut poliisille sieppauksestaan ja kuuden päivän vankeusajastaan. Ketamiinillla huumattu 20-vuotias oli tarkoitus myydä eniten tarjoavalle rikollisten käyttämässä internetin syvässä verkossa. 

– Mustia hanskoja käyttänyt henkilö laittoi kätensä kaulalleni ja toisen suuni eteen. Sillä välin toinen, kommandopipoa käyttänyt henkilö ruiskutti jotain oikeaan käsivarteeni, brittimalli on kertonut sieppauksestaan italialaisen Corriere della Seran mukaan.

Poliisitutkimusten mukaan ruiskutettu aine oli erityisesti isojen eläinten nukutuksessa käytettävää ketamiinia.

– Luulen, että menetin tajuntani, koska havahtuessani minulla oli päälläni ainoastaan body ja sukat. Tajusin olevani auton takakontissa ranteet ja nilkat sidottuina ja suu teipattuna. Minut oli laitettu sisälle laukkuun, jossa oli vain pieni hengitysreikä.

Kolme tuntia auton takakontissa

Matka auton takakontissa talolle, jossa naista pidettiin, kesti lähes kolme tuntia. Auto pysähtyi matkan aikana kolme kertaa naisen valituksen ja liikkeiden vuoksi. Yhdellä kerroista hänelle annettiin myös vettä.

– Huppupäinen mies kaatoi kivennäisvettä suoraan suuhuni.

Italian poliisi ei ole kertonut julkisuuteen kidnapatun mallin henkilöllisyyttä saati mallitoimistoa, jolle hän työskenteli. Naisen asianajajan mukaan sieppaajia oli ainakin viisi, mutta nainen oli nähnyt heistä vain kaksi.

Sieppaustalolla nainen kiinnitettiin käsiraudoilla huoneessa olleeseen laatikostoon. Nainen vietti huoneessa kuusi päivää.

Huijattiin Milanoon "mallikeikalla"

20-vuotias oli saapunut Milanoon, minne hänet oli hankittu keksityn kuvauskeikan malliksi. Valokuvaaja vain olikin oikeasti yksi sieppaajista.

Naisen agenttitoimisto Britanniassa ilmoitti asiasta poliisille sen jälkeen kun naista ei kuulunut takaisin ja toimistolle lähetettiin reilun 250 000 euron lunnaspyyntö.

Tapauksen johdosta on pidätetty Britanniassa 30-vuotias puolalainen Lukasz Pawel Herba. Poliisi kertoo hänen myöntäneen osallistuneensa kidnappaukseen.

Tieto lapsesta pelasti huutokaupalta?

20-vuotias oli tarkoitus myydä huutokaupalla internetissä toimivan anonyymin verkon kautta ilmeisesti seksityöläiseksi. Herba kuitenkin vapautti naisen ja ajoi hänet Milanossa sijaitsevan konsulaatin eteen.

Vapauttamisen syy on epäselvä. On mahdollista, että nainen vapautettiin,  koska hänellä on 2-vuotias lapsi.

– Kasvonsa peittänyt mies tuli huoneeseen. Hän sanoi englanniksi pomonsa olevan raivoissaan, koska he olivat siepanneet väärän henkilön. Minua ei olisi pitänyt siepata, koska he olivat nähneet Instagram-tililläni kuvia, joista ilmeni, että olen pienen lapsen äiti. Sellainen on vastoin organisaation sääntöjä.

Ostajat tekevät naisilla mitä haluavat

Naista ei myöskään raiskattu vankeusaikana.

– Organisaatio rankaisee kaikkia, jotka koskevat huutokaupattaviin tyttöihin.

Naisen mukaan sieppaaja oli kerskunut tienanneensa sieppauksilla paljon rahaa.

– Hän sanoi, että on viimeisten viiden vuoden aikana tienannut yli 15 miljoonaa euroa.

Sieppaajan kertomus kidnapattujen tyttöjen kohtalosta on karu.

– Hän kertoi, että kaikki tytöt on myyty arabimaihin. Kun ostaja kyllästyi tyttöön, hän saattoi lahjoittaa hänen jollekulle toiselle. Kun tyttö ei ole enää kiinnostava, hänet "heitetään tiikereille".

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme