Mainos
Mainos

KFOR karkotti Kosovosta serbejä

Kosovossa olevat kansainväliset rauhanturvajoukot ovat karkottaneet maakunnasta vakoilusta epäiltyjä serbejä. KFOR-joukkojen edustaja kertoo, että Kosovosta karkotettiin viime viikolla kuusi serbiä. KFOR-joukkojen mukaan karkotetut kuuluivat presidentti Slobodan Milosevicin tiedustelupalveluun.

Serbit pidätettiin Urosevacin kaupungista, joka kuuluu brittien valvontasektorille. Pidätyksen yhteydessä löytyi myös aseita ja radiolähettimiä. Tarkempia tietoja KFOR ei kerro.

Jackson uskoo venäläisiin

Kosovon kansainvälisten rauhanturvajoukkojen komentaja Michael Jackson antaa luottamuslauseen operaatioon osallistuville venäläissotilaille. Kenraali Jackson sanoo, että venäläisillä on halu onnistua tehtävässään. Hän uskoo, että venäläissotilaat toimivat moitteettomasti.

Selvittämättä on kuitenkin kiista venäläisten sijoittamisesta Orahovaciin. Tuhannet kaupungissa asuvat albaanit ovat osoittaneet mieltään venäläisjoukkojen saapumista vastaan. Albaanit syyttävät venäläisiä serbien suojelemisesta.
(MTV3-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme