Mainos
Mainos

Khamenei: Juutalaiset Muhammed-piirrosten takana

Khamenein mukaan juutalaiset ryhtyivät toimiin, koska radikaali Hamas voitti viime kuun parlamenttivaalit palestiinalaisalueilla.

Iranin hengellisen johtajan ajatollah Ali Khamenein mukaan profeetta Muhammedin pilapiirroksista syntyneen kiistan taustalla on sionistien salajuoni.

- (Lännen) sananvapauden mukaan juutalaisten surmaamiseen liittyvän myytin kaikkinainen kieltäminen tai epäileminen on kiellettyä, mutta yli 1,5 miljardin muslimin tunteiden loukkaaminen on sallittua, hän sanoi Iranin tv:ssä.

- Tämä on sionistien suunnittelema salajuoni, jonka tarkoituksena on johtaa muslimien ja kristittyjen väliseen selkkaukseen.

Sionistit ryhtyivät Khamenein mukaan toimiin, koska he hävisivät äärijärjestö Hamasin voitettua viime kuun parlamenttivaalit palestiinalaisalueilla.

Iranin suurin sanomalehti on vastavetona julistanut pilapiirroskilpailun juutalaisten joukkomurhasta toisen maailmansodan aikana.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme