Mainos
Mainos

Kidnapattu tyttö löytyi 18 vuoden jälkeen

Pienenä tyttönä kidnapattu nainen on ilmoittautunut kalifornialaiselle poliisiasemalle eilen. Vuonna 1991 siepatun naisen kerrotaan olevan hyväkuntoinen, ja hän on pystynyt todistamaan olevansa 18 vuotta sitten siepattu henkilö.

Kaksi ihmistä sieppasi Jaycee Dugardin 11-vuotiaana lähellä tämän kotia. Tyttö napattiin harmaaseen henkilöautoon.

Poliisin mukaan Dugardin siepannut pariskunta on pidätetty ja he ovat poliisin hallussa. Syytteitä ei ole kuitenkaan vielä nostettu.

Lapsia sieppaajan kanssa

Pariskunta on tunnistettu Nancy ja Phillip Garridoksi. Phillip Garrido on seksuaalirikollinen, joka on tuomittu jo aiemmin sieppauksesta ja raiskauksesta.

Poliisi kertoo, että Dugardilla on kaksi lasta Phillip Garridon kanssa. Lapset ovat tällä hetkellä 11- ja 15-vuotiaita. Naista ja lapsia oli pidetty takapihalla piilossa ja täysin eristyksissä.

Poliisiviranomaisten mukaan kumpikaan lapsista ei ole koskaan käynyt koulussa eikä lääkärissä.

Vanhemmat helpottuneita

Jaycee Dugardin isäpuoli Carl Probyn kertoo olevansa huojentunut tyttärensä löytymisestä.

- Olin jo menettänyt toivoni, Probyn sanoo. Hän kertoo itkeneensä pitkään kuultuaan tyttärensä olevan elossa.

Isäpuoli oli tyttärensä lähettyvillä sieppauksen tapahtuessa. Hän seurasi autoa polkupyörällä, mutta ei kyennyt estämään tapahtunutta.

Lue myös:

Katso Janne Hopsun juttu (Seitsemän uutiset 28.8.2009)

(MTV3-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme