Mainos
Mainos

Kiduttaa uhrinsa kuoliaaksi – Firenzessä jahdataan sarjamurhaajaa

Italian Firenzessä poliisi jahtaa kuumeisesti epäiltyä sarjamurhaajaa, joka saattaa liittyä lukuisiin alueella tehtyihin murhiin viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Poliisi löysi maanantaina Firenzen ulkopuolelta teipeillä tankoon sidotun, raa’asti surmatun 26-vuotiaan romanialaisen prostituoidun. Uhrille oli tehty seksuaalista väkivaltaa ja hän oli kitunut hitaasti kuoliaaksi.

Eilen poliisi kertoi, että viimeisen kymmenen vuoden aikana alueella on tapahtunut 6-7 murhaa, joissa on ollut samoja elementtejä kuin maanantaina paljastuneessa järkyttävässä murhatapauksessa.

Poliisi on myös saanut nyt myös ensimmäisen johtolangan murhiin liittyen: sairaalateipin, jolla murhattu prostituoitu oli sidottu tankoon. Tutkimuksissa on käynyt ilmi, että kyseistä teippiä on käytetty Firenzessä sijaitsevassa Careggi -sairaalassa vuodesta 2006 vuoteen 2013.

Johtolangasta ei välttämättä ole kuitenkaan hyötyä tutkimuksissa, sillä kyseistä teippiä on käytetty Careggi-suursairaalan jokaisella osastolla vuosikausia. Kyseessä on Italian kolmanneksi suurin sairaala, missä työskentelee yli 6000 työntekijää, ja jossa vierailee päivittäin yli 15 000 potilasta.

 

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme