Mainos
Mainos

Kiinalaiset ja australialaiset ehkä nähneet kadonneen koneen kappaleita

Kiinalaiset ja australialaiset etsintäkoneet ovat havainneet Intian valtameressä kappaleita, jotka saattavat olla peräisin kadonneesta malesialaiskoneesta.

Kiinalaiset näkivät meressä kaksi verrattain suurta kelluvaa kappaletta ja useita pienempiä. Joidenkin tuntien kuluttua samalla alueella lentäneestä australialaiskoneesta havaittiin myös kaksi kappaletta. Australialaisviranomaisten mukaan kyse on ilmeisesti kuitenkin eri kappaleista kuin kiinalaisten havainnossa.

Australialaisten näkemistä kappaleista ensimmäinen oli neliskanttinen ja väriltään harmaa tai vihreä, toinen pyöreänmallinen ja oranssi.

Havainto tehtiin eteläisellä Intian valtamerellä, jonne etsinnät ovat viime viikosta lähtien keskittyneet. Etsintöihin osallistuvia aluksia on matkalla alueelle tarkistamaan havaintoja. Malesian mukaan alukset saavuttavat alueen lähitunteina.

Malaysia Airlines -yhtiön kone katosi yli kaksi viikkoa sitten matkassaan 239 ihmistä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme