Mainos
Mainos

Kiinalaismies törötti jää-ämpärissä kaksi tuntia

Mitäpä sitä ei tekisi päästäkseen ennätysten kirjaan?

Kiinassa kaksi hurjapäätä hautautui kainaloitaan myöten jääkuutioihin yrittäessään rikkoa jäissä olemisen maailmanennätystä.

Toinen miehistä oli Chen Kecai, jonka hallussa ennätys on ollut aiemmin, ja toinen puolestaan ensikertalainen Jin Songhao.

Chenille jäähän uppoutuminen on tuttua puuhaa, sillä mies on rikkonut ennätyksen aiemmin useita kertoja. Tällä kertaa kyseessä oli myös kunniakysymys, sillä Chen yritti saada ennätystään takaisin jäämiehenä tunnetulta hollantilaiselta Wim Hofilta. Kumppanukset ovat rikkoneet ennätystä viime aikoina vuorotellen.

Chen onnistuikin kukistamaan Hofin ennätyksen vietettyään jäissä tunnin ja 58 minuuttia. Hollantilaisen jäämiehen aiempi ennätys oli tunti ja 50 minuuttia.

Ennätystä Chen ei kuitenkaan saanut nimiinsä. Ensi kertaa jäihin upottautunut Jin Songhao pisti nimittäin vielä Cheniäkin paremmaksi ja hytisi jään sisällä kahden tunnin ajan. Molemmat miehet voivat ennätysyrityksen jälkeen hyvin.

Ennätystä ei ole kuitenkaan vielä vahvistettu Guinnessin toimesta.

(MTV3 - APTN)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme