Mainos
Mainos

Kiinalaisnainen muutti sormenjälkensä päästäkseen Japaniin

Kiinalainen nainen on pidätetty Japanissa laittomasta maahantulosta. Nainen oli muuttanut leikkauksen avulla sormenjälkensä huiputtaakseen lentokentän tunnistusjärjestelmää.

27-vuotias nainen oli ehtinyt asua maassa laittomasti vuoden ajan.

Paikallisen median mukaan nainen oli karkotettu takaisin Kiinaan vuonna 2007 viisumin umpeuduttua. Viime vuonna nainen onnistui palaamaan Japaniin, kun hän muutti sormenjälkensä leikkauksella ja hankki väärennetyn passin.

Naisen sormien iho poistettiin, minkä jälkeen lääkärit muokkasivat naiselle uudet sormenjäljet. Nainen oli poliisin mukaan maksanut operaatiosta yli 14 000 dollaria. Tutkijat epäilevät, että vastaavanlaisia tapauksia saattaa olla useita Kiinassa.

Naisen harhautusoperaatio paljastui, kun poliisi pidätti hänet laittomasta avioliitosta japanilaisen miehen kanssa. Arvet naisen sormissa herättivät poliisin epäilyt.

Japanin lentokenttien turvajärjestelmien sormenjälkirekisterillä pyritään estämään rikollisten ja karkotettujen pääsy maahan.

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme