Mainos
Mainos

Kiinalaispoika ahtaassa paikassa - katso video pelastustoimista

Pelastustyöntekijät joutuivat hankalan tehtävän eteen koilliskiinalaisessa Baojin kaupungissa, kun heidän täytyi pelastaa syvään seinäonkaloon pudonnut teinipoika.

Poika oli pudonnut useita metrejä syvään, kahden tiiliseinän väliseen onkaloon. Seinien väli oli vain 20-30 senttimetriä. Rako oli juuri ja juuri niin leveä, että 13-vuotias poika mahtui siihen kyljelleen.

Pelastusoperaation alkaessa poika oli ollut ahdingossa jo kymmenen tuntia. Hän kärsi nestehukasta, ja ensi töikseen pelastajat laskivat hänelle pullollisen vettä.

Pelastustyö oli hankalaa, koska tiiliseinää purettaessa oli vaarana, että palaset putoaisivat pojan päälle. Paikallisten muurarien avulla seinää saatiin puretuksi kolmisen metriä, ja lopulta poika voitiin nostaa ylös. Operaatio kesti noin kolme tuntia.

Ensihoitajien mukaan teinipoika oli nestehukasta huolimatta yllättävän hyvässä kunnossa. Murtumia ei ainakaan ensimmäisessä tutkimuksessa löytynyt, vain muutamia mustelmia.

(MTV3 - AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme