Mainos
Mainos

Kiistelty video julki: Syytetty hyökkäsi todistajan kimppuun oikeudessa Yhdysvalloissa – poliisi ampui hyökkääjän

Yhdysvaltain viranomaiset ovat julkaisseet kahden vuoden jälkeen videon tilanteesta, jossa syytetty hyökkäsi todistajan kimppuun ja hänet ammuttiin oikeudessa.

Tuomari John Dowdell julkaisi videon vuoden 2014 tapauksesta, jossa syytetty Siale Angilau hyökkäsi todistajan kimppuun oikeudenkäynnin aikana, kertoo International Business Times.

Liittovaltion hallinto halusi pitää videon tapauksesta salaisena, mutta se on nyt julkaistu, neljä vuotta tapahtuneen jälkeen.

Video todistaa poliisin puolesta, joka ampui Angilaun tämän hyökättyä. Videolla näkyy, kuinka Angilau lähti kävelemään paikaltaan, nappasi kynän ja hyökkäsi sen kanssa todistajan kimppuun ennen kuin sotilas ampui hänet.

Tuomarin mukaan video todistaa, että teko oli oikeutettu. Videon julkaisulla hän vastasi Angilaun perheen syytöksiin siitä, että ampuminen olisi ollut ylimitoitettua voimankäyttöä.

Angilau kuului Tongan Crips -jengiin ja myös todistajalla oli jengitausta.

Korjattu, hyökkääjän ampui poliisiviranomainen, ei merijalkaväen upseeri.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme