Mainos
Mainos

Kilpikonna kuoli miehen kuvan vuoksi? "Kilpparisurffaaja" raivostutti somen

Australiassa tutkitaan tapausta, jossa kilpikonna saattoi menehtyä kahden miehen poseerattua sen kilven päällä.

Nuori mies aiheutti kohun jakamalla Instagram-palvelussa kuvan, jossa hän seisoo kaverinsa kanssa kilpikonnan päällä Fraser Islandilla Australiassa. Mies kirjoittaa kuvan yhteydessä surffaavansa kilpikonnalla.

Kuva herätti heti keskustelua sosiaalisessa mediassa, kun eläimiä valokuvaava ja luonnonsuojelutyötä tekevä Matt Wright jakoi miehen päivityksen omilla Facebook-sivuillaan.

– Kun aivot ovat pähkinän kokoiset, ajatukset kulkevat naurettavia reittejä. Jakakaa tämä niin katsotaan, saisiko tämä typerys kunnon sakon, Wright kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Some raivostui

Wrightin pyyntö todella kuultiin, sillä kuvaa on jaettu jo 11 000 kertaa ja raivostuneita kommentteja on jo yli 2000. Lisäksi asiaa on uutisoitu ympäri maailmaa. 

Sakkokin on mahdollisesti tulossa. Paikallisen Fraser Coast Chronicle -lehden mukaan Queensland Parks and Wildlife Service -luonnonsuojelujärjestö tutkii kuvan ottaneiden miesten toimintaa ja he voivat saada lähes 13 000 euron sakon.

– On näyttöä siitä, että kilpikonna olisi kuollut kuvan ottamisen aikana. Suhtaudumme asiaan vakavasti ja tutkimme sitä, Queensland Parks and Wildlife Servicestä todetaan paikallislehden mukaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme