Mainos
Mainos

Kilpikonna paljasti marihuana-viljelmät

Kilpikonna on johdattanut poliisin marihuana-viljelmille Yhdysvalloissa Washingtonin Rock Creek Parkissa. Pieni kilpikonna oli varustettu radiolähettimellä, jotta tutkijat voivat seurata sen liikkeitä maastossa.

Washington D.C.:n kansallispuiston tutkija koki kuitenkin yllätyksen, kun yksi radiolähettimellä varustetuista kilpikonnista, kilpikonna nro. 72, johdatti hänet marihuana-viljelmille.

- Päätin yhtenä päivänä seurata kilpikonnan lähettämää signaalia, kun tulin metsässä aukealle, josta puut oli hakattu pois. Näin heti, että alueella kasvoi marihuanaa, tutkija Ken Ferebee sanoo.

Paljastuksen jälkeen kilpikonna nro. 72 on jatkanut omaa verkkaista elämäänsä. Poliisi sen sijaan pidätti epäillyn marihuana-viljelijän. Poliisin mukaan kyse oli melko pienestä viljelmästä, jonka arvo olisi ollut katukaupassa noin 6000 euroa.

(MTV3, The Washington Post)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme