Mainos
Mainos

Kim Wallin mysteeri syvenee: Sukellusveneessä oli kolmas matkustaja – henkilöllisyys selvillä

Ruotsin poliisi on jatkanut toimittaja Kim Wallin salaperäisen kuoleman tutkintaa. Yksi tutkintalinjoista on silminnäkijän kertomus kolmannesta henkilöstä sukellusveneessä keksijä Peter Madsenin ja Wallin lisäksi.

Expressen-lehti kertoo verkkosivuillaan, että Ruotsin poliisilla on tieto siitä, kuka on silminnäkijän esiin tuoma kolmas henkilö. Silminnäkijä kertoo, että Madsenin rakentamassa sukellusveneessä oli kolme ihmistä, kun se lähti satamasta.

– Meillä on tieto kolmannesta henkilöstä ja tiedämme myös, kuka hän on kertoo tutkinnanjohtaja Jens Möller lehdelle.

Möller kertoo, että Wall ja Madsen on nähty tunteja ennen aluksen irtautumista satamasta. Wall on haastatellut Madsenia. Tutkinnanjohtajan mukaan esiin tulleen kolmannen henkilön on ollut tarkoitus kuvata haastattelu. Möllerin mukaan hänen henkilöllisyydestään ei ole mitään epäilystä.

Toimittaja Kim Wall löytyi merestä kuolleena ja paloiteltuna sen jälkeen, kun hän oli lähtenyt jutuntekomatkalle Madsenin sukellusveneeseen.

Tanskalainen Peter Madsen on nyt pidätetty ja hänen epäillään aiheuttaneen Kim Wallin kuoleman. Hän kiistää syytökset.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme